ویرایش محتوا

خدمات:

ارتباط با ما

خط ویژه: 0614201

شماره های تماس:

061-42221001
061-42222001
061-42223001

پیامک: 10004201

آدرس:

دزفول ، خیابان آفرینش، بین خیابان توحید و خیابان نبوت

کلینیک دندانپزشکی دندانمهر

بــخش کودکــان

کلینیک دندانپزشکی دندانمهر

بخش کودکان در مراکز دندانپزشکی یک بخش اساسی و مهم است که برای مراقبت از سلامت دندان‌ها و دهان کودکان تعبیه شده است. دندان‌های کودکان به دلیل آنکه در حال رشد و توسعه هستند، نیازمندی‌های خاصی را دارند که این بخش برای برآورده کردن این نیازها ایجاد شده است.
 
 

چرا رسیدگی به دندانهای کودکان مهم است

در بخش کودکان کلینیک دندانمهر، خدمات مراقبتی و درمانی متنوعی ارائه می‌شود. این خدمات شامل بررسی‌های اولیه و ارزیابی سلامت دهان کودک، آموزش بهداشت دهانی به والدین و کودکان، پیشگیری و درمان دندان و ... است. هدف اصلی بخش کودکان ارائه خدمات دندانپزشکی به کودکان با راحتی و تجربه مثبتی است تا در زمینه مراقبت از دندان‌های خود آگاهی پیدا کنند و همچنین ترس و نگرانی احتمالی را کاهش دهند. دندانپزشکان کودک از مهارت‌ها و تجربه‌های خاصی برای ارتباط با کودکان برخوردار هستند. آنها در ارتباط با کودکان از روش‌ها و تکنیک‌های خاصی مانند تعاملات دوستانه، توضیحات جذاب و دستورالعمل‌های ساده استفاده می‌کنند. هدف این روش‌ها ایجاد اعتماد و آرامش در کودکان است. درنهایت، بخش کودکان در مراکز دندانپزشکی فضایی امن و دوستانه را برای کودکان فراهم می‌کند تا از خدمات دندانپزشکی استفاده کنند و به سلامت دهان خود اهمیت بدهند.

مهمترین نکات دندانپزشکی کودک

مهم ترین نکات دندانپزشکی کودک شامل مراجعه منظم به دندانپزشک، آموزش مسواک زدن و نخ دندان کشیدن، و توجه به تغذیه سالم است. همچنین، انتخاب یک دندانپزشک متخصص اطفال با تجربه و ایجاد یک تجربه مثبت برای کودک در مطب دندانپزشکی نیز حائز اهمیت است.

مراجعه منظم به دندانپزشک: اولین مراجعه به دندانپزشک باید قبل از یک سالگی و یا با رویش اولین دندان کودک باشد. معاینات منظم هر شش ماه یکبار به پیشگیری و تشخیص زودهنگام مشکلات دندانی کمک می کند.

  • آموزش مسواک زدن و نخ دندان کشیدن: کودکان باید از سنین پایین با مسواک زدن و نخ دندان کشیدن به درستی آشنا شوند. استفاده از خمیردندان حاوی فلوراید و آموزش تف کردن خمیردندان به جای قورت دادن آن، ضروری است.
  • تغذیه سالم: محدود کردن مصرف شیرینی و نوشیدنی های شیرین و همچنین برنامه ریزی منظم برای وعده های غذایی و میان وعده ها به سلامت دندان ها کمک می کند.
  • انتخاب دندانپزشک متخصص اطفال: دندانپزشکی که تخصص و تجربه کافی در زمینه کودکان دارد، می تواند با استفاده از تکنیک های مناسب، ترس و اضطراب کودک را کاهش دهد و تجربه ای مثبت برای او ایجاد کند.
  • ایجاد محیطی آرام و دوستانه در مطب: دندانپزشک و پرسنل باید با کودک با مهربانی و حوصله رفتار کنند و فضایی آرام و صمیمی برای او ایجاد کنند تا کودک احساس امنیت و راحتی داشته باشد.
  • عدم تهدید کودک: هرگز کودک را با دندانپزشکی یا درد دندان تهدید نکنید.
  • توجه به عادات دهانی: از سنین پایین، عادت های نامناسبی مانند مکیدن انگشت یا پستانک را در کودک اصلاح کنید.
  • رعایت بهداشت دهان و دندان پس از درمان: پس از درمان های دندانپزشکی، رعایت بهداشت دهان و دندان و پیروی از دستورات دندانپزشک اهمیت دارد.
  • توجه به نکات تغذیه ای بعد از درمان: بعد از درمان های دندانپزشکی، از دادن غذاهای سفت و نوشیدنی های خیلی گرم یا سرد به کودک خودداری کنید.
  • پیگیری منظم: بعد از درمان های پیچیده تر، مانند عصب کشی، مراجعه منظم به دندانپزشک برای معاینه و بررسی وضعیت دندان ها ضروری است.
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.