ویرایش محتوا

خدمات:

ارتباط با ما

خط ویژه: 0614201

شماره های تماس:

061-42221001
061-42222001
061-42223001

پیامک: 10004201

آدرس:

دزفول ، خیابان آفرینش، بین خیابان توحید و خیابان نبوت

کلینیک دندانپزشکی دندانمهر

ایمپلنت و زیبایی دندان

همانطور که می دانیم یکی از مهمترین عوامل زیبایی و جذابیت فرد. لبخند زیبا و دندان های سالم و مرتب است. زیبایی دندان و لبخند شما بستگی به مراقبت از دندان و رعایت بهداشت دهان شما دارد. ایمپلنت دندان می‌تواند راه‌حلی عالی باشد.

کلینیک دندانمهر با تیم حرفه ای متخصص و مجرب می تواند بهترین گزینه برای زیباسازی و انجام عمل ایمپلنت شما باشد.

مشاهده نمونه های ایمپلنت و زیبایی دندان در کلینیک دندانپزشکی دندانمهر

اهمیت زیبایی دندان

همه ما ممکن است به دلایل متعددی دندان های خراب و فاسد یا جرم گرفته داشته باشیم و شاید در مواردی به دلیل عدم توجه و مراقبت و درمان دندان در نهایت منجر به از بین رفتن دندان می شود و زمانی که دندان به نقطه حیاتی خود رسید پس از آن دیگر قابل ترمیم و بازسازی نمی باشد.
اینجاست که ما به یک دندان مصنوعی داریم و در تکنولوژی جدید درمان دندان در حال حاضر ایمپلنت یکی از پرکاربردترین و پرطرفدارترین روشهای بازگردانی دندان از دست رفته می باشد.
در ایمپلنت دندان جایگزین ریشه های دندان می شود. ایمپلنت ها یک پایه قوی برای دندان دائمی (ثابت) یا قابل جابجایی ایجاد می کنند که با دندان های طبیعی شما سازگاری دارند.

ایمپلنت چیست و چگونه به ما کمک می کند

ایمپلنت ایکون

یک دندان مصنوعی از جنس تیتانیوم که با بدن انسان سازگاری دارد و شکل آن به صورت میله ای باریک است درون استخوان فک قرار داده می شود. امروزه ایمپلنت بهترین جایگزین برای دندانهای از دست رفته است. نکته قابل توجه در مورد آن این است که اگر پس از قرار گرفتن در فک به طور صحیح از آن نگهداری شود، ماندگاری بسیار بالایی  خواهد داشت.

روند انجام عمل

 فرآیندی که طی آن یک ریشه مصنوعی از جنس تیتانیوم در استخوان فک قرار داده می شود. این روند معمولاً شامل مراحل زیر است:

  1. مشاوره و برنامه‌ریزی: دندانپزشک وضعیت دهان و دندان شما را بررسی می‌کند.
  2. جراحی ایمپلنت: ایمپلنت تیتانیومی در استخوان فک قرار داده می‌شود.
  3. دوره بهبودی: استخوان اطراف ایمپلنت ترمیم می‌شود (حدود 3-6 ماه).
  4. نصب تاج دندان: روکش دندان مصنوعی روی ایمپلنت قرار می‌گیرد
این جراحی تحت بی حسی موضعی انجام می شود و در این حالت بیمار عموماً درد زیادی احساس نمیکند. مگر درد التهاب بعد از عمل که آنهم به کمک داروهای مسکن که توسط دندانپزشک تجویز می شود به حداقل می رسد. بعد از اینكه لثه كاملا بی حس شد. دندانپزشک یک برش در لثه شما زده و یک سوراخ کوچک در استخوان فکتان ایجاد میکند و در این سوراخ قرار داده میشود. در صورت وجود  اضطراب در بیمار است دندانپزشک ممکن است از ارام بخش استفاده کند تا اضطراب بیمار از بین برود و به آرامش بیمار تحت عمل کمک کند. مدت زمان انجام عمل به تعداد و همچنین پیچیدگی شرایط عمل بستگی دارد. ممکن است چند ایمپلنت دندان در یک عمل جراحی قرار داده شود در این حالت زمان عمل طولانی تر خواهد شد. همکاران عزیز می توانند برای آموزش دوره های امپلنت و زیبایی ، به آکادمی دندانمهر مراجعه نمایند

روش های ایمپلنت

روش اول : اندوستیال ( Endonstealk )

اندوستیال به ایمپلنتی گفته می شود که درون استخوان قرار می گیرد

روش دوم : ساب پریوستیال (Subperiosteal)

ساب‌پریوستیال ایمپلنتی است که روی استخوان آرواره و زیر بافت لثه قرار داده می شود. امروزه دیگر از روش ساب‌پریوستیال استفاده نمی شود زیرا در مقایسه با روش اندوستیال در بلند مدت نتایج ضعیف تری داشته اند و استحکام کمتری دارند.

علیرغم پیشرفت در زمینه مراقبت از دندان، میلیون ها ایرانی از دندان درد رنج می برند، که عمدتا به علت پوسیدگی دندان، بیماری پریودنتال یا آسیب است. برای سال ها، تنها گزینه های درمان در دسترس افرادی که دندان هایشان را از دست داده بودند، استفاده از پل ها و پروتزهای دندان بود. اما امروزه، ایمپلنت دندان در دسترس هستند.

ایمپلنت دیجیتال

مدت زمان ویدیو

0 دقیقه

برای انجام ایمپلنت به روش دیجیتال یا هر روش دیگر ابتدا لازم است که دندانپزشک ابتدا یک گرافی سی بی سی تی برای بیمار نوشته شود تا دقیقا بستر استخوانی که قرار است کاشت ایمپلنت در آن انجام شود مشخص شود و همچنین پزشک بتواند مشاهده کند که چه قطر استخوانی یا چه طول استخوانی در کار وجود دارد تا بتواند یک ایمپلنت مناسب برای استخوان مورد نظر در نظر گرفته شود.برای انجام ایمپلنت به روش دیجیتال یا هر روش دیگر ابتدا لازم است که دندانپزشک ابتدا یک گرافی سی بی سی تی برای بیمار نوشته شود تا دقیقا بستر استخوانی که قرار است کاشت ایمپلنت در آن انجام شود مشخص شود و همچنین پزشک بتواند مشاهده کند که چه قطر استخوانی یا چه طول استخوانی در کار وجود دارد تا بتواند یک ایمپلنت مناسب برای استخوان مورد نظر در نظر گرفته شود.
اما در روش دیجیتال دندانپزشک از فایلهای دای کام سی بی سی تی استفاده می کند. فایلهای دای کام در قالب طراحی سرجیکال گاید قرار گرفته و از دیتاهای موجود استفاده شده و به این ترتیب روند درمان از قبل پیش بینی و شبیه سازی می شود و دندانپزشک می تواند بر اساس دیتاهای دقیق و پروتکل های از پیش تعیین شده درمان دقیق تر و کامل تری داشته باشد.

مزایا و معایب

مزایا

1- ظاهر طبیعی: ایمپلنت‌ها دقیقاً شبیه دندان‌های طبیعی هستند.
2- حفظ ساختار صورت: از تحلیل استخوان فک جلوگیری می‌کند.
3- لبخند کامل: فضاهای خالی را پر می‌کند و لبخند

معایب

امپلنت‌های دندانی به عنوان یک راه‌حل محبوب برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته شناخته می‌شوند، اما مانند هر روش پزشکی دیگری، دارای معایبی نیز هستند. در این مقاله، به بررسی جامع معایب امپلنت دندان می‌پردازیم تا به شما کمک کنیم تصمیم آگاهانه‌تری بگیرید
عفونت: حدود 5٪ از بیماران پس از جراحی امپلنت دچار عفونت می‌شوند.
آسیب به ساختارهای مجاور: در موارد نادر، ممکن است به دندان‌های مجاور، رگ‌های خونی یا اعصاب آسیب وارد شود.
مشکلات سینوسی: در امپلنت‌های فک بالا، خطر نفوذ به حفره سینوس وجود دارد

مراحل مراقبت و نگهداری

1- پیش از انجام عمل باید پوسیدگی دندان ها بررسی و رفع شود.

2- برای قرارگیری ایمپلنت در دهان انجام حداقل یک جراحی ضروری است. در این جراحی که به کاشت دندان نیز شهرت دارد، ایمپلنت در استخوان فک گذاشته می شود.

3- در چند ماه بعد از انجام جراحی پین تیتانیومی با استخوان فک ادغام می شود.

4- پس از مدتی و با مطمئن بودن از ادغام مناسب ایمپلنت و استخوان دندان، متخصص معالج می تواند از ایمپلنتها به عنوان بیس استفاده کند و پروتز دندان را بر روی آنها نصب کند.

ایمپلنت برای چه کسانی مناسب نیست و ناموفق خواهد بود؟

در صورتی که سابقه انجام شیمی درمانی یا رادیوتراپی را دارید یا اینکه در حال حاضر این درمانها را انجام می دهید، باید بدانید که احتمال موفقیت درمان کمتری دارید.
موارد خاص پزشکی مانند ابتلا به پوکی استخوان و بیماریهای مانند آن هنوز اطمینانی حاصل نشده است و تاثیر آن در کارکرد و ماندگاری آن مشخص نیست.
برای انجام این جراحی سلامت لثه فرد مراجعه کننده بسیار مهم است و علاوه بر آن باید استخوانهای فک قدرت و انسجام کافی برای نگهداری آن را داشته باشند.
در بسیاری از موارد اگر متقاضی از دخانیاتی مانند سیگار استفاده کند، دندانپزشک از درمان خودداری می کند، زیرا استفاده از این مواد حتی سیگار باعث کاهش امکان موفقیت درمان می شود.
در صورتی که بخواهید تمام دندانها را به روش کاشت دندان جایگزین کنید، در فک بالا به شش تا هشت و در فک پایین به چهار تا شش کاشت نیاز خواهید داشت.
رعایت بهداشت عمومی دهان و دندان در بالا بردن عمر ایمپلنت تاثیر بسیاری دارد.
در صورت استفاده از داروهایی که در آنها از مشتقات بیس فسفونات استفاده شده است، توصیه می شود که از این درمان استفاده نکنید.

شما می توانید خدمات ایمپلنت و زیبایی را در کلینیک دندانپزشکی دندانمهر با حرفه ای ترین متخصصان و با کیفیت ترین مواد و بهترین قیمت در کشور انجام دهید.

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.